HET KASTEEL

Het kasteel is gelegen in een romantische park met grote vijvers, weiden en bossen.

De geschiedenis van ‘Domein d’ Aertrycke’ begint in 1865 toen August de Maere, de geestelijke vader van de haven van Zeebrugge, 98 ha van het domein ‘Verloren Kost’ verwierf. In 1869 liet hij het nu centraal gelegen neogotische kasteel bouwen naar ontwerp van de Antwerpse architect Schadde.

Xavier de Maere, de laatste eigenaar van het kasteel, kreeg bekendheid als onderbevelhebber van de Belgische Zuidpoolexpeditie 1958-1959.  In 2012 verwierf de provincie de volledige eigendom en werd Domein d’ Aertrycke een volwaardig provinciedomein. Tegenwoordig is het kasteel een restaurant en congrescentrum (Restaurant gerealiseerd in 1990).

LUXE ZALEN

Kasteel D’Aertrycke biedt u een unieke feestzaal of feestzalen op maat in de mooie omgeving van het kasteel en bijhorend park, zodat iedere partij bij ons een onvergetelijke avond beleeft.

Wij beschikken over verschillende zalen dus u vindt hier zeker de ideale feestzaal voor allerhande feesten en evenementen. Bovendien bieden wij complete arrangementen en formules op maat aan.

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

KAPEL

De Kapel in Kasteel d’Aertrycke is één van de prachtige trouwlocaties van Eccellenza. Daarmee kan de huwelijksvoltrekking in onze eigen kapel plaatsvinden. De kapel biedt een unieke sfeer die je bijna nergens meer kunt vinden. Bij mooi weer biedt ook het landschapspark vele ontelbare mooie plekjes voor een onvergetelijke en intieme ceremonie.

Daarnaast is de Kapel ook beschikbaar voor onvergetelijke doopsels.